Cum a reuşit să-l enerveze Axinia pe Cătălin Predoiu la dezbaterea prezidenţiabililor PDL de la Iaşi

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu i-a îndemnat pe democrat-liberalii din teritoriu să nu mai aştepte directive de la Bucureşti, precizând că i se ţin teorii că liderii de la centru nu fac suficientă opoziţie. Asta după ce Constantin Axinia, consilier PDL, a invocat lipsa de combativitate la vârful partidului.

Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu au participat, vineri după-amiază, la Iaşi, la prezentarea candidaturilor pentru prezidenţialele din 2014, la întrunirea desfăşurată la sediul Direcţiei Agricole participând aproximativ 200 de membri PDL din judeţ.

Consilierul Constantin Axinia a luat cuvântul pe parcursul întâlnirii, cerând mai multă combativitate din partea liderilor centrali ai partidului.
Cătălin Predoiu a replicat că în timp ce el şi alţi membri PDL din conducerea partidului au trudit zi de zi, timp de câteva luni, alţii stăteau la plajă.

“Mi se ţin teorii că nu facem opoziţie. Noi stăm şi trudim, de câteva luni facem asta, iar alţii stăteau la plajă. Vreţi mai multă opoziţie? Veniţi lângă noi. Trebuie să venim noi de la Bucureşti ca să ieşiţi în stradă? Aţi pichetat vreodată sediul PSD? Să fim cinstiţi cu noi înşine. Nu spun neapărat că e bine, dar să nu-mi spuneţi că nu se munceşte”, a precizat Cătălin Predoiu.

El a adăugat că membrii partidului din teritoriu ar trebui să se implice mai mult şi să nu aştepte “directive şi ordine de la centru”.

“Nu pot şti eu de la Bucureşti ce se întâmplă spre exemplu la Iaşi. Nu venim şi spunem «alergaţi pe potecuţa aia», trebuie să o faceţi singuri”, a spus Predoiu.

La rândul său, Gheorghe Falcă a spus, făcând referire la observaţiile lui Predoiu, că “nu trebuie certaţi oamenii, pentru că ei aşa simt”.

“Asta simt oamenii, că nu se face opoziţie. Nu trebuie să-i certăm. Am auzit asta prin organizaţii că nu se simte spiritul de partid aflat în opoziţie”, a spus Falcă.

Ulterior, Predoiu şi-a dat seama că a ridicat tonul şi a revenit la microfon spunând: “domnule Falcă, nu pe ei îi certam”.

La întâlnirea de la Iaşi, care a durat aproape două ore, a fost prezent şi secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Cum a reuşit să-l enerveze Axinia pe Cătălin Predoiu la dezbaterea prezidenţiabililor PDL de la Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)