Dragnea: «Guvernul va fi în continuare partener cu CJ Cluj pentru prelungirea pistei aeroportului». Pentru Iaşi, în continuare zero lei

Vicepremierul Liviu Dragnea a transmis sâmbătă la Cluj mesajul premierului Ponta, spunând că Guvernul va fi în continuare partener pentru CJ Cluj în prelungirea pistei Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”.

Liviu Dragnea a declarat după ceremonia de inaugurare a noii piste de 2.100 de metri a Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, că Guvernul va aloca o sumă importantă la rectificarea bugetară pentru efectuarea unor plăţi la lucrările efectuate deja la noua pistă.

“Vreau să transmit mesajul primului-ministru Victor Ponta. Săptămâna viitoare, Guvernul va aproba la rectificarea de buget o sumă importantă pentru a fi alocată CJ Cluj, ca să fie sprijin pentru a face plăţile pe care le mai are de făcut aferente acestei investiţii. De asemenea, Guvernul va fi în continuare partener pentru Consiliul Judeţean Cluj în prelungirea pistei şi în toate celelalte operaţiuni necesare pentru ca această pistă să poată să fie completă, unde să poată ateriza orice avion”, a spus Dragnea.

Dacă pentru Cluj, guvernul dă bani, pentru aeroportul din Iaşi, acelaşi guvern n-a alocat nici un leu. Atât Dragnea cât şi Ponta au fost la Iaşi în urmă cu două săptămâni, dar n-au suflat o vorbă despre proiectul demarat deja de CJ Iaşi.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)