Cum l-a pus în „încurcătură” Surdu pe Nichita: A cerut primăriei să preia cinematografele şi să treacă mai repede la trasarea locurilor de parcare cu plată

Domnul Gabriel Surdu, şef la PDL Iaşi, a fost extrem de activ azi în scurta şedinţă de Consiliu Local. La capitolul interpelări, consilierul PDL i-a ridicat una câte una mingile la fileu lui Nichita. A propus mai întâi preluarea cinematografelor de către primărie, lucru oricum prevăzut în Marea Descentralizare a lui Dragnea.

Nichita a preluat din zbor mesajul, amintindu-şi si de cinematograful Dacia a lui Oajdea, care „ar trebui preluat urgent de primărie”.

O altă interpelare „dură” marca Surdu s-a referit la parcările din oraş. Liderul PDL Iaşi n-a amintit de construcţia unor parcări noi din oraş, ci a cerut primăriei să treacă la trasarea de marcaje pentru parcările cu plată din târg. Încântat de propunere, Nichita a ţinut să-i tragă de urechi pe subordonaţii săi din primărie, care nu-s în stare să demareze măreţul proiect. Tot Nichita a amintit că Iaşul are nevoie de bani pentru proiectul cu capitala culturală europeană şi că parcările cu plată pot fi soluţia salvatoare.

Opozitie suta la suta constructiva, nu?

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cum l-a pus în „încurcătură” Surdu pe Nichita: A cerut primăriei să preia cinematografele şi să treacă mai repede la trasarea locurilor de parcare cu plată”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)