PSD Iaşi continuă pomenile. Fasole la toţi alegătorii, de Ziua Naţională, la doi paşi de Piaţa Unirii

Pentru al doilea an consecutiv, Nichita serveşte poporul cu fasole, cârnaţi şi vin fiert de Ziua Naţională. În total, vreo 7.500 de porţii. Va fi şi ţuică fiartă, anunţă triumfător acelasi Nichita. Că doar n-o dă de la el. Popota va fi organizată în buricul târgului, pe strada Lăpuşneanu, modernizată doar cu vorba de 10 ani încoace.

Partea proastă e că poporul va asista flămând la concertul de muzică populară din Piaţa Unirii, care a fost pus dis-de-dimineaţă, de la ora 9.00. Logic ar fi fost ca Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu şi Zenaida Julea să cânte după marele ospăţ, mai pe după-amiază, dar PSD n-a vrut probabil să aibă piaţa goală taman când Nichita va vorbi despre zbaterile sale pentru Iaşi şi Moldova.

Tot pe 1 decembrie, Nichita va aprinde iluminatul festiv în faţa primăriei, apoi va pleca repejor la Palas, pentru a apăsa şi pe butonul lui Iulian Dascălu.

Ieşenii vor avea o zi plină pe 1 decembrie, bucuroşi că oraşul lor e luminat ceva mai bine ca în 2012, dar mai prost ca alte oraşe.

După 1 decembrie vor începe pregătirile pentru 24 ianuarie, când Iaşul va da semnalul anului electoral agitat care se anunţă.

Cât despre costurile pomenii de duminică nu-i bai, partidul e mărinimos. În plus, bucătăresele Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi sunt pregătite. Din păcate, Rovana Plumb nu va ajunge la Iaşi.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)