Movilă: «Pe ce se bat Nichita şi Fenechiu? N-au obţinut decât nişte promisiuni. Aştept să le spună mâine oamenilor în Piaţa Unirii ce au făcut pentru Iaşi»

Deputatul PDL Petru Movilă susţine că disputa Nichita-Fenechiu pe tema obţinerii banilor pentru autostradă nu are nici o logică, în condiţiile în care deocamdată Iaşul n-a obţinut decât promisiuni.

„Nu sunt credibili, pe ce se bat? Nu s-a obţinut nimic concret, parcă e un concurs gen cine îşi arogă cele mai multe promisiuni. Există o expresie celebră: «Ciocul mic, până vine ceva pentru Iaşi». Poate ies Nichita şi Fenechiu maine pe scenă, de Ziua Naţională, să le spună oamenilor ce au făcut pentru Iaşi. Sunt nerăbdător să aflu”, a spus Movilă.

El a precizat că încă aşteaptă o reacţie din partea liderilor ieşeni PSD şi PNL pe tema mutării Inspectoratului Regional în Construcţii de la Iaşi la Bacău.

„Văd că nu au dat nici o declaraţie. Oricât vor sta ascunşi, subiectul cu Inspectoratul de Construcţii va fi abordat de ieşeni, oamenii le vor cere socoteală”, a adăugat Movilă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)