Cătălin Ivan: Nu este vina PSD dacă nu toţi liberalii văd cu ochi buni ruperea USL

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Cătălin Ivan, a declarat, vineri, că PSD respinge acuzaţiile PNL privind racolarea de parlamentari, el exprimându-şi regretul faţă de modul în care liberalii au început să îşi atace foştii colegi de guvernare, apreciind că aceste atacuri sunt “degradante”.

“S-a ajuns la atacuri degradante. Respingem categoric aceste acuzaţii formulate de PNL. Este absolut regretabil că foştii noştri colegi de guvernare au ajuns să lanseze astfel de atacuri. Mi se pare degradant acest mod de raportare la PSD, în condiţiile în care noi ne-am respectat întotdeauna angajamentele faţă de parteneri”, susţine Ivan.

Ivan cere PNL să îşi rezolve problemele interne fără să implice PSD, arătând că nu este vina PSD dacă nu toţi liberalii văd cu ochi buni ruperea USL.

“Regret profund faptul că PNL îşi pierde efectiv timpul cu astfel de acuzaţii, în loc să revină la obiectivele pe care ni le-am asumat împreună încă din anul 2011. Mai mult nu avem de comentat pe acest subiect, dar cer PNL să îşi rezolve problemele interne fără să implice PSD. Nu este vina PSD dacă nu toţi liberalii văd cu ochi buni ruperea USL”, a mai spus Ivan.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)