Gabriel Berca la Iaşi: Va fi o competiţie dură la europene. PSD şi PNL vor da target la primarii lor

Fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca a anunţat la Iaşi că va candida la alegerile europarlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară, precizând că pe locurile eligibile ale PMP nu vor fi doar cei de pe Calea Victoriei. Cu alte cuvinte, vor fi şi oameni din teritoriu, nu doar din Bucureşti.

„Voi candida pentru Parlamentul European. Nord-estul ţării are nevoie de reprezentare la Bruxelles. Candidaţi eligibili nu vor fi doar cei de pe Calea Victoriei”, a spus Gabriel Berca, originar din Bacău.

El a precizat că până pe 20 martie, PMP va finaliza lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, adăugând că ordinea pe listă va fi decisă de conducerea partidului, prin consultarea filialelor judeţene.

Gabriel Berca a spus că PMP poate obţine la europarlamentare cel puţin zece la sută, el recunoscând că va fi o competiţie dură, întrucât PSD şi PNL se vor mobiliza la acest scrutin.

„Va fi o competiţie dură. Să nu vă imaginaţi că PSD şi PNL vor sta deoparte. Fiecare din cele două partide vor da target la primarii lor, nu ne va fi uşor. Încercăm să ne organizam în Moldova, unde avem nevoie de rezultate bune. Este greu, noi construim o echipă formată din oameni care au mai făcut politică, dar şi din oameni care fa prima dată acest pas”, a precizat Gabriel Berca.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)