Movilă: Consilierii judeţeni ar trebui să respingă proiectul PSD cu schimbarea numelui aeroportului Iaşi

Deputatul PMP Petru Movilă susţine că schimbarea denumirii aeroportului Iaşi, demers iniţiat de consilierii judeţeni ai PSD, ar putea avea ca scop măturarea actualei conduceri a aeroportului ieşean.

El spune că dacă numele aeroportului Iaşi se schimbă, atunci toţi cei care au dat concurs pentru diverse funcţii la aeroport pot fi oricand schimbaţi.

„Ţinta PSD poate fi schimbarea managerului Marius Bodea şi a membrilor Consiliului de Administraţie. Vor spune: «Domnule Bodea, vă mulţumim, dar dumneavostră sunteţi director la Aeroportul Internaţional Iaşi nu la Aeroportul Internaţional Moldova». Ar fi o greşeală, pentru că proiectul modernizării aeroportului merge bine, fără sincope”, a spus Petru Movilă.

El a mai declarat că e posibil să intrăm într-o spirală, iar cei din Suceava să vină şi ei să schimbe denumirea în Aeroportul Bucovina Moldova.

Pe de altă parte, deputatul PMP a afirmat că prin schimbarea numelui, proiectul pentru obţinerea de fonduri europene la aeroport ar putea fi afectat.

„Problema este serioasă. Ar trebui schimbate toate documentele depuse deja, începând cu hotărârea de CJ, studiu de fezabilitate sau avize. Toate astea au sigla şi denumirea Aeroportul Internaţional Iaşi”, a mai spus Movilă.

El a precizat că toţi consilierii judeţeni ar trebui să se opună proiectului PSD cu privire la schimbarea denumirii la aeroportul ieşean.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Movilă: Consilierii judeţeni ar trebui să respingă proiectul PSD cu schimbarea numelui aeroportului Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)