Consilierii PPDD Anca Preda şi Vlad Nedelcu, chemaţi la partid pentru a da explicaţii. Şeful filialei e nemulţumit că au ieşit din linia pro-PSD

Tensiuni tot mai mari la PPDD Iaşi. După alianţa PSD-PPDD croită la CJ, pepedediştii nu mai pot vota de capul lor în consiliul local, cel putin asta vrea conducerea judeteana a PPDD.

Liderul PPDD Alin Aivănoaei a spus că duminică va avea loc o şedinţă a Biroului Judeţean în care se va discuta şi comportamentul consilierilor locali PPDD la ultima şedinţă de CL.

Nemulţumirea lui Aivănoaei a plecat de la votul împotrivă a doi consilieri PPDD, Anca Preda şi Vlad Nedelcu la ultimul proiect de hotărâre.

Cu excepţia celor doi pepededişti, consilierii locali au refuzat ca Primăria să devină parte civilă în procesul penal cu SC Fotbal SA şi să-şi recupereze prejudiciul de 3 milioane de lei de la fostul consiliu local.

„E important să discutăm la partid această atitudine a celor doi consilieri. Ei depind de o linie. Înţelegerea de la CJ cu PSD trebuie păstrată şi în CL. De acum se vor schimba datele problemei. Dacă vor vota în continuare cum îi taie capul, vom urma etapele statutare”, a spus Aivănoaei.

Liderul PPDD Iaşi a dat de înţeles că nu se pune problema excluderii din partid, însă spune că nu va mai tolera „tinereţea şi exuberanţa”.

Pe de altă parte, la votul viceprimarului Surdu din CL, un consilier PPDD a votat împotriva acestuia. Cel mai probabil, votul respectiv a fost exprimat de Anca Preda. PPDD il are in CL si pe Florin Boca, dar acesta a votat mereu cu PSD, chiar si atunci cand nu era batuta in cuie alianta PSD-PPDD de la CJ.

E posibil ca şi acest lucru să-l fi deranjat pe Aivănoaei, după ce el a fost ales, cu sprijinul PSD, vicepreşedinte al CJ Iaşi.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)