Lider PDL: Dacă Surdu renunţă la viceprimar şi îşi toarnă cenuşă în cap, putem discuta rămânerea lui în partid

Secretarul regional al PDL Dan Marian ar fi avut o discuţie extrem de dură cu Gabriel Surdu zilele trecute după ce Surdu a invocat modul în care a fost exclus din partid.

Surdu a spus ieri că este încă membru PDL, el bazându-se probabil pe faptul că la filiala din Iaşi n-a ajuns documentul privind excluderea sa din partid, ci doar inlocuirea de la sefia filialei.

Surse din PDL susţin că subiectul excluderii este închis şi că oricâte portiţe va căuta Surdu, şansele întoarcerii sale în PDL sunt zero.

Întrebat despre tevatura pe care o face Surdu cu rămânerea sa în PDL. Dan Marian a spus: «Da credeţi că partidul ăsta e plin de proşti?»

Totuşi, în discuţia Marian-Surdu, primul ar fi invocat condiţiile în care s-ar putea pune în discuţie varianta rămânerii lui Surdu în PDL.

„El se ţine băţos. Dar dacă renunţă la viceprimar, spune public că a greşit şi recunoaşte ceea ce a făcut, atunci putem discuta. Să spună: «Am greşit, îmi pare rău». Dar să plece din funcţia de viceprimar. Altfel, nu avem ce discuta”, a declarat Dan Marian.

El spune că PDL nu se va lăsa până nu va obţine mandatul de consilieri al lui Surdu.

„Vom ajunge în justiţie. Nu confundăm Iaşul cu comună oarecare şi vă asigur că justiţia îşi va face datoria”, a spus Dan Marian.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Lider PDL: Dacă Surdu renunţă la viceprimar şi îşi toarnă cenuşă în cap, putem discuta rămânerea lui în partid”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)