Şedinţa judeţenei PPDD: Consilierii Preda şi Nedelcu n-au fost sancţionaţi pentru atitudinea anti-Nichita. O primă victorie pentru Oajdea

Biroul Judeţean al PPDD Iaşi a luat în discuţie duminică la prânz cazul celor doi aleşi locali Anca Preda şi Vlad Nedelcu. Judecata a fost convocată de liderul filialei judeţene Alin Aivănoaei, nemulţumit că cei doi consilieri nu joacă de partea PSD în CL.

Subiectul a figurat la capitolul diverse. Cei care au provocat discuţia in sedinta au fost oamenii din apropierea lui Aivănoaei, liderul PPDD Iaşi încercând să joace cartea mediatorului.

Extrem de vehement la ideea sancţionării celor doi consilieri a fost deputatul Daniel Oajdea. Acesta a spus că Preda şi Nedelcu ar trebui luaţi în discuţie de către filiala municipală, din care fac parte, şi nu de catre şefii de la judeţ.

După un schimb de replici cu amicii de la judeţ, Oajdea a invocat faptul că organizaţia sa municipală a scos rezultate mai bune decât cea judeţeană la ultimele alegeri.

În final nu s-a luat nici o decizie, dar cert este că a început războiul în sânul PPDD Iaşi.

Aivănoaiei este legat de PSD prin alianţa de la CJ şi încearcă să impună aceeaşi linie şi în CL. Din cei trei consilieri locali PPDD, doar Florin Boca votează constant alături de PSD.

La şedinţa PPDD Iaşi a asistat şi deputatul Tudor Ciuhodaru. El este deputat de Bârlad, dar a fost prezent la reuniune în calitate de purtător de cuvânt naţional al partidului.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)