Băsescu: Pe logica premierului, mă întreb ce caută Ponta la Iaşi de Ziua Unirii, că nu l-am văzut în suita lui Cuza

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că, pe logica premierului, ca doar cei care au participat la aderarea României la NATO să fie prezenţi la ceremonia de aniversare, atunci se întreabă ce caută premierul la Ziua Unirii, că nu l-a văzut în suita lui Cuza.

“Observ că premierul astăzi a muncit din greu, a făcut foarte multe declaraţii, ceea ce înseamnă munca dânsului de prim-ministru, şi nu aş vrea să rămână fără răspuns”, a spus şeful statului, referindu-se la “aprecierea premierului cu privire la micul eveniment de marcare, la Preşedinţie, a 10 ani de la aderarea României la NATO”.

“Am înţeles că dânsul consideră că trebuie să participe doar cei care au semnat sau s-au implicat în acest proces de aderare la NATO. Chiar dacă nu consider că are dreptate, îi pot spune că am fost un politician  foarte implicat în acest proces”, a spus preşedintele Băsescu.

Preşedintele a continuat: “Dacă am pleca pe logica lui Victor Viorel Ponta, că doar participanţii la eveniment să aibă dreptul de a fi prezenţi la o astfel de ceremonie, mă întreb ce caută la Ziua Unirii, că nu l-am văzut în suita lui Cuza”.

Traian Băsescu a mai spus că, “poate, în modul de a gestiona cariera, (premierul – n.r.) a luat un act al Unirii şi a pus şi el de-un plagiat, acolo, a pus o semnătură şi acum se consideră îndreptăţit să meargă la Iaşi”.

“Are fracturi de logică, este evident”, a mai comentat şeful statului.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)