Strategia democrat-liberalilor ieşeni: O înţelegere mai întâi cu PPDD, apoi discuţii cu PNL pentru majorităţi în CL şi CJ

Pedeliştii ieşeni aşteaptă întrunirea BPN pentru stabilirea componenţei Biroului Permanent Judeţean al filialei. Dar dincolo de birocraţia de partid, PDL caută strategii pentru izolarea PSD la Iaşi.

Potrivit unuia dintre liderii ieşeni ai PDL este luată în calcul o înţelegere cu PNL şi PPDD pentru crearea de majorităţi în consiliul local şi consiliul judeţean.

„Noi va trebui să rezolvăm mai întâi problema mandatului lui Surdu. Apoi va trebui să facem o înţelegere cu PPDD, pentru viceprimari şi vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean, după care, cu o formulă bătută în cuie, să discutăm cu liberalii”, a precizat unul dintre liderii PDL Iaşi.

El a spus că, cel mai probabil, noile majorităţi ar urma să fie create după alegerile europene.

„E posibil şi înainte de 25 mai, lucrurile evoluează repede. Cine  putea anticipa la începutul anului că Fenechiu şi Surdu nu vor mai fi şefi la PNL şi PDL?”, a afirmat democrat-liberalul.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Strategia democrat-liberalilor ieşeni: O înţelegere mai întâi cu PPDD, apoi discuţii cu PNL pentru majorităţi în CL şi CJ”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)