Chermeze la Iaşi de 1 mai: Sindicatele din primărie se duc la Ciric, liberalii fac acţiune privată la Şorogari

Sindicatele din regiile şi societăţile din subordinea primăriei ieşene vor organiza manifestări de 1 mai în zona Ciric, în timp ce partidele politice ieşene spun că nu vor organiza acţiuni publice.

Viceprimarul PSD al municipiului Mihai Chirica spune că sindicatele din subordinea municipalităţii au decis să organizeze o manifestare cu mici şi bere de 1 mai în zona Ciric, el afirmând că PSD Iaşi nu este implicat în organizare.

„Nu e treaba noastră, ci a sindicatelor. Nu ştiu cât costă. Ne-au spus că vor veni 700 de persoane şi că va fi şi un concert de muzică populară susţinut de ansamblul de la regia de transport”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica, totodată, liderul filialei municipale a PSD Iaşi.

Întrebat dacă la manifestare vor fi prezenţi şi membri de partid, Chirica a spus: „Printre sindicalişti evident ca sunt şi membri de partid. Dar nu sunt doar de la PSD, ci şi membri PNL sau PDL”.

Partidele politice ieşene afirmă că nu vor organiza acţiuni publice.

Liderul filialei municipale a PNL Marius Dangă a precizat că liberalii ieşeni vor petrece de 1 mai în zona Şorogari, dar că este vorba despre o acţiune privată.

„Şi noi petrecem. Ne întâlnim, dar pe banii noştri, nu cum fac alţii. Este o acţiune între noi, ne vedem, stăm de vorbă şi mai discutăm despre ce vom face în campania electorală”, a spus Marius Dangă.

Nici PMP şi nici PDL Iaşi nu vor organiza petreceri cu mici şi bere de 1 mai.

„Păi dacă fac sindicatele ceva, atunci e bine. Mergem şi noi la coadă, că şi eu sunt membru de sindicat la universitate”, a spus, ironic, liderul PDL Iaşi, senatorul Dumitru Oprea.

Diverse, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)