Oajdea: «Poziţionarea PPDD alături de PSD n-ar fi benefică pentru noi. PSD nu are cum să dea preşedintele. La Iaşi ar trebui să se meargă cu PNL şi PDL»

Daniel Oajdea, deputat PPDD de Iasi, consideră că partidul său trebuie să ia o decizie tranşantă vizavi de poziţionarea pe scena politică. El crede că dacă PPDD se poziţionează alături de PSD, partidul va avea de pierdut.

„Nu cred că ne avantajează dacă mergem cu PSD, n-ar fi benefic pentru noi. Înainte de a intra la guvernare, cei de la PSD au promis multe şi nu au făcut nimic. Ei au luat acum 37 la sută şi sunt pe trend descendent”, afirmă Oajdea.

Mai mult, deputatul PPDD susţine că PSD nu are cum să dea preşedintele, el fiind convins că dacă va candida, Ponta va pierde competiţia din noiembrie.

„PNL şi PDL dacă se aliază, echilibrează situaţia. E posibil chiar să cadă guvernul după prezidenţiale”, a declarat deputatul de Dacia.

Totodată, Oajdea consideră că laşi PPDD ar trebui să se reorienteze şi să meargă cu PNL şi PDL. Asta ar însemna formarea de noi majorităţi în CL şi CJ.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Oajdea: «Poziţionarea PPDD alături de PSD n-ar fi benefică pentru noi. PSD nu are cum să dea preşedintele. La Iaşi ar trebui să se meargă cu PNL şi PDL»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)