Soluţia dreptei la Iaşi pentru Primărie: Mihai Răzvan Ungureanu

Scrutinul local din 2016 este mai aproape decât ar crede unii. Alegerile europarlamentare arată că PSD nu mai zburda în Iaşi, întrebarea fiind cine ar putea concura cu şanse împotriva lui Nichita.

Dacă localele vor fi în două tururi, Gheorghe Nichita are toate şansele să piardă primăria. Dacă va fi un singur tur, atunci sansa dreptei este să aibă candidat unic.

Rezultatele alegerilor de duminică arată că Mihai Răzvan Ungureanu este o variantă tare pentru primaria Iasi. Solutia cu MRU a fost discutată şi în 2012, însă atunci ieşeanul abia părăsise Palatul Victoria, iar timpul era prea scurt pentru a pregăti o candidatură la Iaşi.
Prezent aseară la TeleM, în emisiunea «Raport de caz», liderul pe municipiu al PNL Iaşi Marius Dangă a recunoscut că MRU la primărie ar fi varianta cea mai bună în cazul alegerilor dintr-un singur tur.

Forţa Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu a luat în municipiul Iaşi 15.3 la sută. În Iaşi, FC, PNL, PDL şi PNL au scos împreună 37 la sută, faţă de 35%, cât a luat PSD.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Soluţia dreptei la Iaşi pentru Primărie: Mihai Răzvan Ungureanu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)