Sumă record strânsă în urma Balului de la Castel: 100.000 de lei. Banii vor fi direcţionaţi pentru recuperarea copiilor cu dizabilităţi

«Ştim că aşteptaţi cu nerăbdare şi rezultatul financiar al Balului de La Castel, aşa că nu mai prelungim suspansul! Prin generozitatea nemărginită a oaspeţilor noştri s-au strâns aseară 100.000 lei, bani ce vor fi investiţi integral în servicii de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi! E o sumă care ne lasă fără cuvinte şi care ne va ajuta să susţinem şi să dezvoltăm serviciile centrului nostru de recuperare pentru urmatoarele 9 luni», scriu organizatorii evenimentului, respectiv cei de la Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, pe pagina de Facebook.

Aseară a fost ediţia a treia a balului, care a încercat să recreeze atmosfera de pe platourile de filmare prin farmecul şi eleganţa filmului clasic alb-negru.

În faţa a peste 300 de invitaţi s-a derulat scenariul compus din momente live cu muzică de film, dans şi pantomimă.

A existat şi o licitaţie caritabilă de obiecte rare de artă şi cadouri de colecţie, sumele strânse fiind impresionante. Spre exemplu, un tablou care valora câteva sute de lei a ajuns să fie achiziţionat cu peste 10.000 de lei.

SURSA FOTO: Pagina de Facebook Balul de la Castel

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)