Dangă spune că regizorul Nichita a eşuat cu tragi-comedia «Vajnicii liberali uselişti»

«Am anuntat in sedinta de Joi a Consiliului Local Iasi, demisia din AGA CTP si AGA Dalkia Termo Iasi a colegilor mei Romeo Vatră si, respectiv, Ionut Zlate, ambii vicepresedinti ai PNL Muncipiul Iasi dar si niste profesionisti in domeniile lor de activitate. Am motivat aceste demisii prin imposibilitatea colegilor mei de a-si duce la capat misiunea la care s-au angajat. Si, mai mult, amandoi au considerat ca, odata USL-ul disparut, este moral sa inceteze si efectele existentei sale.

Domnul primar Nichita a reactionat violent in sedinta de plen analizand deciziile noastre dupa trecerea lor prin filtrul propriilor experiente.

Nu domnule primar! Si eu, si Ionut, si Romeo si chiar si doamna Gavrila am luat decizia de a ne retrage de acolo de unde onoarea nu ne mai lasa sa ramanem. Stiu ca v-ar fi placut sa puteti arata ulterior cu degetul alti vinovati decat Domnia Voastra. Si de asemenea v-ar fi placut ca dna. Gavrila sa aiba coloana pliabila, cum ,din pacate, altii au avut-o, si sa fie actor in tragi-comedia, al carei regizor recunoasteti ca ati fost, “Vajnicii liberali uselisti!“. Ma bucur ca acest lucru nu s-a intamplat.

Este de datoria mea sa apar onoarea colegilor mei. Pe a dvs. v-o aparati singur zilnic prin ceea ce faceti pentru urbea pe care o administrati.

Trebuie sa apar si onoarea colegului meu Liviu Bratescu. Lasati de inteles, in sedinta de Consiliu Local, ca domnia sa nu pleaca de la Ateneu din motivele expuse de dvs. Foarte departe de adevar. Liviu este parte a proiectului de revitalizare a Ateneului de dinainte de existenta USL. L-ati numit acolo convins ca-si va frange gatul iar acum nu gasiti om la fel de bun.

Privim, domnule primar, lumea si lucrurile intr-un mod diferit. Este normal macar facand parte din generatii diferite. Viitorul va arata daca deciziile noastre au fost cele corecte».

SURSA: Blogul lui Marius Dangă, liderul pe municipiu al PNL Iaşi

Administratie, Politica

Comentarii

2 comentarii to “Dangă spune că regizorul Nichita a eşuat cu tragi-comedia «Vajnicii liberali uselişti»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)