PDL Iaşi: Dacă super-primarul Nichita nu acceptă înlocuirea lui Surdu din CL, vom ataca în instanţă, iar toate hotărârile Consiliului vor fi anulate

După ce l-au exclus din PDL, democrat-liberalii vor să pună mâna şi pe mandatul de consilier ocupat de Gabriel Surdu. Asta ar însemna şi pierderea postului de viceprimar, la care a tânjit atât de mult fostul lider al PDL.

Liderul pe municipiu al PDL Dragomir Tomaşeschi a anunţat că a fost trimisă Consiliului Local decizia Biroului Permanent Local de înlocuire a lui Surdu cu Eugen Oprişa.

„Surdu nu mai este membru al PDL, deci nu mai este nici consilier local, nici viceprimar. Am trimis documentul către consiliul Local. Aştept viitoarea şedinţă a CL, în care conform legii, va trebui să fie făcută înlocuirea. Dacă majoritatea PSD din CL va refuza, avem la îndemână mijloace legale de acţiune“, a declarat Tomaşeschi.

El spune că în cazul unui refuz al CL, PDL va cere în instanţă anularea tuturor hotărârilor consiliului pe care le-ar vota în viitor Gabriel Surdu.

„Votul din CL nu va mai fi valabil. Nu cred că dl super-primar vrea asta”, a spus Tomaşeschi.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)