Veniţi în Iaşi la nuntă, Dragnea şi Cazanciuc au socotit că n-ar fi rău să taie şi panglica noului Palat de Justiţie

Vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc au participat la inaugurarea noului Palat de Justiţie, deşi atât Tribunalul cât şi Curtea de Apel funcţionează deja de mai bine de 10 zile. Că tot au aterizat în târg la nunta fiicei primarului Nichita, cei doi demnitari s-au gândit că n-ar fi rău să participe şi la un moment oficial.

Cu acest prilej, vicepremierul Dragnea a anunţat că guvernul va iniţia un plan naţional de reabilitare a infrastructurii Justiţiei, ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc precizând că în proiect vor fi prinse sedii de instanţe din 27 capitale de judeţ.

Cei doi n-au spus însă câţi bani vor fi alocaţi, ci doar faptul că proiectul se va derula pe o perioadă de câţiva ani.

Ministrul Cazanciuc a declart că Iaşul are cea mai modernă infrastructură de Justiţie din ţară.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii Adrian Bordea şi ministrul Justiţiei din Republica Moldova Oleg Efrim, dar şi reprezentanţi ai administraţiei ieşene, şefi de instituţii şi parlamentari.

Interesant, prefectul Dan Cârlan a venit la ceremonie însoţit de Costi Neagu, cel care până de curând activa în PDL. Cei doi sunt în relaţii bune, iar la momentul demisiei lui Neagu din PDL s-a speculat că acestuia i se pregăteşte un post călduţ în preajma lui Cârlan, în cadrul Prefecturii.

Uncategorized

Comentarii

Un comentariu to “Veniţi în Iaşi la nuntă, Dragnea şi Cazanciuc au socotit că n-ar fi rău să taie şi panglica noului Palat de Justiţie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)