Tichete sociale împărţite la 33.000 de oameni de primăria pesedistului Nichita, taman pe început de campanie. PNL: Un spectacol grotesc

Peste 33.000 de persoane din Iaşi, pensionari, şomeri şi persoane cu handicap sever, primesc în aceste zile tichete sociale din partea primăriei, în valoare de 70 de lei.

La un prezenţă la urne de 50 la sută în municipiu (adică 130.000 de alegători), 33.000 înseamnă 25 la sută.

De câteva zile, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, instituţie subordonată primăriei, a început să împartă tichete sociale, în valoare de 70 de lei, către şomeri, persoane cu handicap sever şi pensionari ale căror venituri nu depăşesc 800 de lei pe lună.

Tichetele sunt împărţite la centrele de cartier ale primăriei, beneficiarii formând cozi imense de la primele ore ale dimineţii.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că tichetele pentru pensionari sunt acordate cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice de pe 1 octombrie, numărul beneficiarilor fiind de 22.000.

Începând de săptămâna asta primesc tichete sociale şi 2.000 de şomeri şi 9.000 de persoane cu handicap sever.

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi Marius Dangă a acuzat azi PSD că foloseşte bugetul primăriei pentru a lua voturi.

„Spectacolul este grotesc. Deşi planul celor de la Direcţia de Asistenţă Comunitară de acordare a tichetelor este aprobat încă de la începutul anului, tichetele se împart acum, pe început de campanie. Categorii defavorizate sunt chemate să stea la cozi ca să li se dea echivalentul a 15 euro. Este umilitor, un cinism condamnabil. PSD ţine Iaşiul în subdezvoltare pentru a-şi maximiza şansele electorale”, a declarat şeful liberalilor din municipiul Iaşi, Marius Dangă.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Tichete sociale împărţite la 33.000 de oameni de primăria pesedistului Nichita, taman pe început de campanie. PNL: Un spectacol grotesc”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)