MRU: «Dacă se ajunge la referendum, mă voi implica direct în demiterea lui Nichita. Îl asigurăm că nu va dormi liniştit»

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat azi la Iaşi că primarul PSD Gheorghe Nichita şi-a terminat resursa politică şi că liberalii vor folosi toate mijloacele, inclusiv referendumul de demitere, pentru a încheia o „epocă tristă” pentru Iaşi.

Ungureanu a spus, într-o conferinţă de presă, că PNL vrea să-l schimbe pe primarul Iaşului Gheorghe Nichita, el motivând că edilul ieşean „şi-a terminat resursa politică”.

„Vom folosi toate mijloacele pentru a realiza acest lucru, inclusiv referendumul de demitere pentru a încheia această epocă tristă. Putem face acest lucru în 2015. Îl asigurăm pe Nichita că nu va dormi liniştit. Dacă se va ajunge la referendum, mă voi implica direct în acţiunea de demitere a primarului”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a afirmat că în lunile următoare va fi prezent des în Iaşi, Ungureanu susţinând că victoria lui Klaus Iohannis în judeţul Iaşi arată că PSD nu mai are putere în această parte a ţării.

Întrebat dacă exclude o candidatură la primăria Iaşului, Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat că ştie că existăo aşteptare şi că ia în calcul această posibilitate.

„Vom vedea”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

În urmă cu câteva luni, fostul lider al filialei municipale PDL Iaşi, Dragomir Tomaşeschi a lansat ideea strângerii de semnături pentru declanşarea unui referendum de demitere al primarului Nichita, tema fiind însă abandonată pentru a nu se suprapune cu campania pentru alegerile prezidenţiale.

Imediat după scrutinul prezidenţial, şeful liberalilor pe municipiu Marius Dangă a spus că în cazul în care primarul PSD nu-şi schimbă atitudinea până la sfârşitul anului, PNL ia în calcul declanşarea referendumului de demitere.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “MRU: «Dacă se ajunge la referendum, mă voi implica direct în demiterea lui Nichita. Îl asigurăm că nu va dormi liniştit»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)