Adomniţei: „Dacă cineva îl va huidui pe Ponta, nu este pentru că am pregătit noi acest lucru. În rest, este după cum merită fiecare”

Liderul PNL Iaşi Cristian Adomniţei a declarat că dacă vor exista sâmbătă huiduieli la adresa premierului Victor Ponta în timpul manifestărilor de Ziua Unirii, acestea nu sunt pregătite de PNL, el adăugând că oamenii politici vor fi primiţi de ieşeni după cum merită fiecare.

„Am descoperit cu tristeţe că zilele acestea PSD încearcă să construiască o minciună şi să arunce pe PNL vina în cazul în care în timpul discursului premierului vor exista huiduieli. Nu au existat niciodată huiduieli la Iaşi decât atunci când oamenii au simţit acest lucru. Dar niciodată nu am organizat noi aşa ceva. Ceea ce ştim să facem a fost întotdeauna transparent şi corect. Când am avut de susţinut unele lucruri am spus deschis”, a precizat Adomniţei.

Şeful PNL Iaşi a anunţat că sâmbătă în Piaţa Unirii, unde vor avea loc manifestările oficiale se Ziua Unirii, toţi liberalii vor purta banderole alb-verde la braţ, pentru a arăta susţinerea pentru construirea autostrăzii Moldova-Transilvania.

„Veţi vedea că toţi liberalii vor purta banderole la braţ alb cu verde care este însemnul autostrăzii. Vom avea banderole pentru a arăta susţinere şi ataşament faţă de luarea decizii construirii autostrăzii Moldova-Transilvania”, a spus Adomniţei.

El a precizat că dacă totuşi vor apărea huiduieli la adresa premierului, acestea nu sunt organizate sau pregătite de PNL.

„Dacă mâine cineva va huidui nu este pentru că am pregătit noi acest lucru. Nici nu ştim să facem asta. Vom purta doar banderole la braţ. În rest este după cum merită fiecare, iar la Iaşi, se vede că o dată pe an, oamenii politici îşi fac încercarea”, a spus Adomniţei.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)