Cum trece cu vederea opoziţia de carton a Iaşului trăsnăile lui Nichita

Dacă la Iaşi, primarul PNL, PMP, M10 sau a oricărui alt partid ar fi făcut un revelion al pensionarilor, implicând pe faţă instituţii publice, PSD ar fi reacţionat virulent. Au trecut 48 de ore de la paranghelia roşie, la care maşina papuc albă a Direcţiei de Asistenţă Comunitară a cărat de zor mâncare de la Cantina de Ajutor Social la locaţia unde s-a ţinut revelionul PSD, iar opoziţia tace. Băieţii de dreapta sunt ocupaţi să se caroteze unii pe alţii, să se acuze de tot felul de trăsnăi trecute şi viitoare, în timp ce Nichita defilează, face ce vrea în oraş şi cheltuie după bunul plac.

Pentru unii de pe dreapta, e mai nasol că PNL a fost în USL şi că unii liberali vor acum din nou tei pe Ştefan cel Mare. De ce vor? Să tacă, să vorbească doar dreapta pură. Doar că nici dreapta pură nu e mai brează. Trece pe lângă subiectele locale precum trenul accelerat prin gara Leţcani.

Opoziţia e moale (inclusiv mare parte din PNL-ul local), nu simte subiectul, nu reacţionează, nu vrea nimic. Iar alegerile locale sunt peste un an şi patru luni.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cum trece cu vederea opoziţia de carton a Iaşului trăsnăile lui Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)