Doi ieşeni au sunat aseară la TeleM pentru a povesti cât de simplu a fost să obţină bilete la Revelionul pensionarilor. În realitate, ei lucreaza la biroul parlamentar al lui Iacoban

TeleM a dezvăluit ieri faptul că PSD Iaşi implică instituţiile la evenimente de partid. Sâmbătă, la revelionul pensionarilor, eveniment organizat de PSD Iaşi, o maşină de la Direcţia de Asistenţă Comunitară a fost surprinsă de reporterii TeleM în timp ce erau cărate oalele cu mâncare. De la Cantina de Ajutor Social către locaţia unde a avut paranghelia.

Aseară în Ediţia Specială de la TeleM, subiectul a fost tratat pe larg, iar oamenii PSD au ţinut liniile ocupate minute în şir. După ce câţiva telespectatori s-au plâns că nu au prins biletul de 10 lei pentru a merge la petrecere şi că au fost trataţi cu sictir de fruntaşii de la partid, s-a declanşat Diversiunea.

Dintr-o dată, mai mulţi participanţi la eveniment (sau rude ale acestora) au intrat telefonic în emisiune pentru a demonstra cât de minunată a fost acţiunea PSD.

Curios, toţi cei care au dat buzna în emisiune au fost oameni din Tătăraşi. Cu toţii au povestit că s-au dus la cabinetul deputatului de Tătăraşi Sorin Iacoban, unde au fost trataţi regeşte. S-au înscris fără probleme pe listă şi surpriză, au primit biletul la Revelion. Nu conta că alţi pensionari ieşeni s-au zbătut săptămâni întregi pentru a prinde fericitul loc la paranghelia (aproape) gratis a partidului.

Cum adevărul iese întotdeauna la iveală, un alt telespectator, bun cunoscător al situaţiei din teren, a recunoscut două dintre vocile care sunaseră la TeleM pentru a proslăvi chermeza.

Surpriză: lăudătorii parangheliei erau Ana Crudu şi Emil Burcă, ambii angajaţi la cabinetul parlamentar al deputatului PSD Sorin Iacoban. Felicitari dragilor ca ati obtinut biletele!

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Doi ieşeni au sunat aseară la TeleM pentru a povesti cât de simplu a fost să obţină bilete la Revelionul pensionarilor. În realitate, ei lucreaza la biroul parlamentar al lui Iacoban”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)