Nichita: «Pietonalul reprezintă acum o oază de linişte. Nici un ban nu este irosit cât este folosit pentru confortul cetăţenilor»

Gheorghe Nichita: «Pietonalul şi-a dovedit pe deplin utilitatea. Foarte mulţi ieşeni îl folosesc ca spaţiu de promenadă, de relaxare în zilele libere, dar şi ca o cale de acces care le facilitează deplasarea în siguranţă către obiectivele administrative, culturale şi spirituale din zonă. Pietonalul reprezintă acum o oază de linişte în mijlocul unui oraş aglomerat».

Asta cu oaza de linişte n-am mai auzit-o. În fond, Nichita are dreptate. Cine naiba se mai duce să se plimbe pe pietonal?

Acelaşi Nichita: «Salcâmii de pe pietonal sunt deja integraţi în peisaj. Sunt copaci tineri, aflaţi în plină evoluţie vegetală. Încă nu şi-au atins maturitatea. Veţi vedea că vor deveni arbori de dimensiuni medii. În plus, tot ce fac lucrătorii de la Servicii Publice, prin amenajările florale de pe Pietonal, creează o estetică plăcută zonei. Nici un ban nu este irosit atâta timp cât este folosit pentru confortul cetăţenilor».

După ce ne-a făcut isterici şi cretini, primarul ne crede şi proşti.

Administratie

Comentarii

Un comentariu to “Nichita: «Pietonalul reprezintă acum o oază de linişte. Nici un ban nu este irosit cât este folosit pentru confortul cetăţenilor»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)