Şefii ieşeni ai PNL şi PDL s-au nimerit în acelaşi local, însă au stat la mese diferite

Atelierul de Bere a fost ocupat vineri seară de liberali, atât de la vechiul PNL cât şi de la fostul PDL. Organizaţia oamenilor de afaceri liberali şi-a ţinut începând cu ora 17.00 Cafeneaua Liberală, unde invitat a fost Dan Berinde.

La întrunire şi-au făcut apariţia, printre alţii, liderul pe municipiu al liberalilor Marius Dangă, deputatul Costel Alexe şi preşedintele TNL pe municipiu Răzvan Timofciuc. Discuţiile au durat o oră şi jumătate.

La un moment dat, în Atelierul de Bere au intrat şi cativa reprezentanţi ai fostului PDL, care s-au aşezat la o masă în partea opusă a localului. De fapt, pedeliştii tocmai ieşiseră de la şedinţa internă care avusese loc la sediul din Ştefan cel Mare şi veniseră la o tacla la Atelierul de Bere. La masa „portocalie” se aflau printre alţii Dragomir Tomaşeschi, Viorel Baciu, Sorin Ionescu, Silviu Apostol şi Dragoş Turtă.

„Galbenii” au terminat reuniunea, iar când au ieşit din local s-au intersectat cu cei din fostul PDL. Marius Dangă şi Dragomir Tomaşeschi s-au întreţinut timp de cateva minute, discuţia axându-se se pare pe desemnarea oamenilor în noul Comitet Executiv Local, organism ce urmează să se constituie în perioada imediat următoare.

Diverse, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Şefii ieşeni ai PNL şi PDL s-au nimerit în acelaşi local, însă au stat la mese diferite”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)