Adomniţei despre crima din parcul Copou: «Poliţia Locală s-a transformat în garda personală a primarului. Siguranţa cetăţenilor a rămas în plan secund»

Preşedintele CJ Iaşi Cristian Adomniţei susţine, referindu-se la uciderea tinerei de 16 ani în Parcul Copou, că Poliţia Locală s-a transformat în „garda personală” a primarului Nichita şi că trebuie să aflăm unde se aflau cei care trebuiau să asigure siguranţa publică.

Cristian Adomniţei susţine într-o postare pe Facebook că uciderea tinerei de 16 ani sâmbătă în parcul Copou, nu a îndoliat doar membrii familiei şi cunoscuţii, ci întreaga comunitate, cu atât mai mult cu cât a comisă în plină zi, în parcul public cel mai frecventat de ieşeni.

„După incidentul cu furtul statuilor din Parcul Copou de acum doi ani, s-au promis măsuri sporite de siguranţă. Ce s-a întâmplat concret de atunci? Dacă au fost întreprinse măsuri, atunci ele s-au dovedit a fi total ineficiente. Câte tragedii mai trebuie să aibă loc pentru ca siguranţa publică a ieşenilor să fie o prioritare pentru Primărie? Cer municipalităţii să ia toate măsurile pentru ca un astfel de tragic eveniment să nu se mai repete, începând cu un audit serios la Poliţia Locală”, susţine Adomniţei.

Şeful CJ adaugă că e necesar să aflăm „unde au fost cei care trebuiau să asigure ordinea şi siguranţa publică atunci când era cea mai mare nevoie de ei”.

„Din păcate, constat că Poliţia Locală s-a transformat în garda personală a primarului şi că siguranţa cetăţenilor a rămas în plan secund”, consideră Cristian Adomniţei.

Uncategorized

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)