Avionul de Bucureşti de 9.30 n-a mai plecat de la Iaşi, zeci de pasageri fiind blocaţi pe aeroport. Senatorul Mihaela Popa: Poate ministrul Rus a constatat că sunt prea multe avioane spre Iaşi (UPDATE)

Câteva zeci de persoane aşteaptă în aeroportul Iaşi de aproximativ trei ore să plece către Bucureşti, după ce avionul Tarom nu a decolat către Capitală la ora 9.30, întrucât nici perechea acestuia nu a mai plecat din Bucureşti catre Iaşi în cursul dimineţii.

Avionul Bucureşti-Iaşi urma să decoleze luni dimineaţă la ora 8.00 de pe aeroportul Otopeni, însă acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că nici cursa retur, n-a mai putut pleca din Iaşi la ora 9.30, conform orarului de zbor stabilit.

Zeci de pasageri aşteaptă la această oră în aeroportul Iaşi să plece către Capitală.

Potrivit conducerii aeroportului ieşean, reprezentanţii Tarom nu au precizat motivul acestei întârzieri.

Printre pasagerii blocaţi pe aeroport se numără şi patru parlamentari de Iaşi (Mihaela Popa, Grigore Crăciunescu, Anghel Stanciu şi Neculai Răţoi), care intenţionau să ajungă la Bucureşti în cursul dimineţii.

„Nu este ceaţă, nu plouă şi nu bate vântul. Am aflat şi noi că avionul de Bucureşti nu a venit către Iaşi. Poate că ministrul Transporturilor Ioan Rus a constatat că sunt prea multe avioane spre Iaşi. Sunt mulţi pasageri dezamăgiţi, unii dintre ei spun că au pierdut legăturile externe”, a declarat senatorul PNL Mihaela Popa, unul dintre pasagerii blocaţi de trei ore pe eroportul din Iaşi.

Următorul zbor de la Iasi către Bucureşti este programat la ora 14.20.

UPDATE: Avionul a decolat in jurul orei 13.30, cu o intarziere de 4 ore. La 14.30, aeronava a aterizat pe Otopeni. Intarzirea s-ar fi datorat unor probleme tehnice, care ar fi amanat decolarea perechii dinspre Bucuresti, la 8.00 dimineata.

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Avionul de Bucureşti de 9.30 n-a mai plecat de la Iaşi, zeci de pasageri fiind blocaţi pe aeroport. Senatorul Mihaela Popa: Poate ministrul Rus a constatat că sunt prea multe avioane spre Iaşi (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)