Liberalul Dangă îl face mincinos pe Nichita, după ce edilul a spus că fostul şef al arhitecţilor a susţinut tăierea teilor

Liberalul Marius Dangă îl taxează pe primarul Gheorghe Nichita pentru „minciuna” edilului cu privire la faptul că fostul şef al arhitecţilor ieşeni, George Carapanu ar fi susţinut in 2013 tăierea teilor pe Ştefan cel Mare.

Carapanu, care a murit între timp, nu doar că a criticat la vremea respectivă masacrul de pe bulevardul central al Iasului, ci a acordat nota 2 pietonalului moşit de cuplul Nichita-Chirica.

«Aflat la un post local de televiziune primarul Gheorghe Nichita a ales să întineze imaginea regretatului George Carapanu, fost preşedinte al Ordinului Arhitecţilor Iaşi si fost consilier local PNL, afirmând că a fost unul dintre susţinătorii tăierii teilor de pe Ştefan cel Mare. Este de datoria mea sa protestez public faţă de această minciună. Dl Carapanu a fost unul dintre primii oameni care au venit în biroul meu de viceprimar să mă atenţioneze, cu eleganţa şi bunul simţ care îi erau caracteristice, că s-a făcut o gravă eroare.

Citez dintr-un articol publicat in 2013 în mass-media locală: “George Carapanu, preşedintele Ordinului Arhitectilor Iasi a declarat de curand ca salcamii japonezi de pe bulevardul Stefan cel Mare vor fi înlocuiţi cu o alta specie, cel mai probabil tei”», scrie Marius Dangă pe pagina sa de Facebook.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)