5 întrebări adresate de jurnalistul Călin Ciobotari, după ce Nichita a ieşit cu raportul de activitate pe anul trecut

«Citez din raportul de activitate pe 2014 al primarului Iaşului: „Pe întreg parcursul anului 2014, administraţia locală s-a preocupat de buna funcţionare a oraşului, de asigurarea unui confort urban la nivelul cerut de civilizaţia specifică unei metropole europene. Grija faţă de mediul ambiant, asigurarea liniştii şi ordinii publice, oferirea de servicii publice eficiente către populaţie au reprezentat priorităţi ale activităţii Primăriei municipiului Iaşi”. Vă întreb, şi aş vrea să-mi răspundeți sincer, indiferent de convingerile voastre politice:

1. Vi se pare că aici, la Iaşi, trăim într-o „civilizație specifică unei metropole europene”?
2. Vi se pare că aici, la Iaşi, oraş somat de Uniunea Europeană pentru nivelul foarte ridicat de poluare, Gheorghe Nichita a manifestat vreo „grijă pentru mediul ambiant”?
3. Vi se pare că într-un oraş în al cărui parc central noaptea se fură statui, dimineaţa sunt găsiţi morţi boschetari, iar după amiază adolescenţii îşi omoară iubitele, a fost „asigurată liniştea şi ordinea publică”?
4. Vi se pare că Dalkia, RATP, Salubris, Citadin etc. sunt mostre de „servicii publice eficiente către populaţie”?
5. Și încă ceva vă mai întreb: nu vi se pare că Gheorghe Nichita, prin astfel de rapoarte incredibile, pur şi simplu ne ia pe toţi de proşti, tratându-ne ca pe o masă amorfă de imbecili cărora, de tâmpi ce suntem, ne curge scuipatul din gură?»

SURSA: Călin Ciobotari, pagina de facebook

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “5 întrebări adresate de jurnalistul Călin Ciobotari, după ce Nichita a ieşit cu raportul de activitate pe anul trecut”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)