Antibiotice Iaşi, premiată de revista Capital la categoria «Cea mai bună companie din industrie»

Revista Capital a organizat miercuri la Bucureşti, Gala “Premiile Capital”, eveniment la care au fost decernate premii pentru cei mai performanţi jucători din economia românească, în anul 2014.

Performanţele obţinute de Antibiotice au fost recunoscute în cadrul Galei, compania primind diploma pentru premiul II la categoria “Cea mai buna companie din industrie”.

“Premiul acordat de revista Capital ne onorează şi doresc să-l dedic tuturor colegilor din cadrul companiei Antibiotice, care au ştiut să găsească mereu cele mai adecvate soluţii la provocările ivite şi să rămană mereu ancoraţi în realitate, indiferent de perioadele pe care le-am traversat în ultimii ani. Aceasta înseamnă ca s-a creat o sinergie care ne ajută să punem în practică planurile noastre de dezvoltare şi ne dă speranţa că în perspectivă, această mare echipă, numită Antibiotice, va face performanţă”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice Iaşi.

Locul I la aceasta categorie a fost ocupat de Astra Vagoane Calatori SA, iar pe pozitia a treia s-a clasat Dan Steel Group.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)