Veşti proaste pentru Nichita. Ştefan Avârvarei a turnat la DNA tot ce ştia despre primar

Gheorghe Nichita a fost audiat ieri la DNA. Potrivit Ziarului de Iaşi, audierile au avut loc după ce, zilele trecute, unul dintre foştii săi colaboratori, Ştefan Avârvarei, cercetat şi el în acest dosar, a înaintat un denunţ la DNA în care a explicat o serie de fapte de natură penală ce ar fi fost comise de Gheorghe Nichita în raport cu Poliţia Locală din oraş, dar şi cu alte instituţii.

Este neclar, până în acest moment, ce a denunţat Ştefan Avârvarei la DNA, însă, potrivit unor surse juridice, denunţul său ar fi fost deja corelat cu alte probe pe care anchetatorii le deţin, existând posibilitatea unei extinderi a urmăririi penale.

Înainte de a înainta denunţul, fostul şef al serviciului de urbanism din cadrul Poliţiei Locale a reziliat contractul cu avocatul Ionel Nechita.

“Atâta vreme cât clientul decide să devină «sifon», avocatul nu poate deveni maşină de sifoane. Pârâciosul Avârvarei a creat front de lucru pentru organele de anchetă, fiind audiaţi «un camion de poliţişti» de la Locală, daţi pe listă de «comandirul» lor”, a spus pentru Ziarul de Iaşi Ionel Nechita.

Acesta l-a reprezentat, în schimb, la DNA, pe Liviu Hliboceanu, fost şef al Poliţiei Locale, care s-a prevalat de dreptul la tăcere în faţa organelor de anchetă.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)