Am vrea un guvern care să spună: În 4 ani fac un proiect major de infrastructură, dar îl şi face. Până când vom continua cu neseriozitatea asta?

Apropo de infrastructura poloneză (vezi postarea de mai jos) şi de neputinţa noastră de a construi autostrăzi şi căi ferate la standarde europene: avem în România politicieni slabi care mint în permanenţă, dar nici noi nu ştim să-i taxăm.

Am vrea să vedem un guvern care imediat după instalare zice aşa: în 4 ani eu fac cale ferată rapidă Iaşi-Timişoara. Iar în 4 ani doar asta urmăreşte şi o face.

Apoi vine alt guvern şi spune: eu fac autostradă de la Bucureşti către vestul ţării mandatul ăsta. Iar după 4 ani face autostrada cap-coadă, nu bucăţi de 30 km pe care le inaugurează cu festivisme ca la chinezi.

La noi vine partidul X sau Y şi promite în campanie: fac 1.000 km de autostradă în următorul mandat. Uau, ce tare e guvernul lu’ nenea ăsta. De unde până unde se face autostrada? De la dracu până la tat’su, că nimeni nu spune clar. Da’ nu contează, că noi suntem înţelegători şi votăm. Până cand?

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Am vrea un guvern care să spună: În 4 ani fac un proiect major de infrastructură, dar îl şi face. Până când vom continua cu neseriozitatea asta?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)