Duplicitate marca PSD: După ce au îngropat FILIT-ul, social-democraţii ies unul câte unul ca să-şi arate mâhnirea pentru pierderea ediţiei de anul ăsta

Deputata PSD Cristina Nechita a scris pe facebook că resimte ca pe o pierdere personală suspendarea celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere de la Iaşi.

„Mi se pare trist şi frustrant că noi, locuitorii Capitalei Culturale a României suntem lipsiţi de o întâlnire publică a inteligenţei, a culturii şi a rafinamentului intelectual”, spune deputata de Dacia.

„Dacă Iaşii au reuşit să creeze FILIT, ieşenii au dreptul să beneficieze de acest splendid regal cultural. Nimeni nu câştigă dacă pierdem FILIT. Absolut nimeni”, adaugă Cristina Nechita.

Minunate vorbe, dar nu mai prostiţi pe nimeni. Dar cine a omorât FILIT-ul? Nu colegii dvs din PSD? Pe consilierul judeţean Cristian Stanciu îl cunoaşteţi? De unde atâta amărăciune la PSD Iaşi?

Cultura, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Duplicitate marca PSD: După ce au îngropat FILIT-ul, social-democraţii ies unul câte unul ca să-şi arate mâhnirea pentru pierderea ediţiei de anul ăsta”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)