Eveniment de anvergură la Iaşi: 100 de speakeri şi 1.000 de invitaţi la Business Days. Dan Berinde: Iaşul e pus alături de Cluj, Timişoara şi Bucureşti

Dan Zaharia, Dan Schipor, Dana Ghineţ, Andy Szekely, Dan Berinde, Andrei Postolache, Elena Manolache, Doina Cepalis, Dragoş Anastasiu, Victor Deleanu. Sunt doar câtiva dintre speakerii Business Days, eveniment ce are loc miercuri şi joi la Iaşi.

Prima conferinţă este programată miercuri la ora 9.00 şi are ca temă: «Viitorul, o punte între performanţa prezentului, tendinţele generate de trecut, viziune şi inovaţie». Este cel mai important eveniment de business din Iaşi, spune Dan Berinde.

„E o bucurie şi un moment important pentru Iaşi, pentru că oraşul e pus alături de Cluj, Timişoara şi Bucureşti, singurele din ţară în care  mai are loc acest eveniment. E o concentrare de nume importante în cele două zile, pentru că vor fi în total 100 de speakeri. Sunt oameni care au ceva de spus din experienţa proprie, oameni care au făcut ceva în viaţă”, afirma Dan Berinde.

La Businnes Days vor fi prezenţi 1.000 de invitati, în majoritate tineri antreprenori, dar şi persoane care se gândesc tot mai serios să intre în afaceri.

„Cu toţii au posibilitatea şi oportunitatea de a cunoaşte şi a învăţa de la persoane de succes. Temele generale de discuţie sunt desprinse dintr-un sondaj făcut recent în Moldova în rândul oamenilor de afaceri. Fiecare speaker va vorbi din experienţa proprie. Vor fi 100 de păreri, opinii, sugestii la temele semnalate de mediul de afaceri din Moldova. M-aş bucura ca pe de o parte acest eveniment să fie un model de coagulare al experienţelor şi energiilor şi un îndemn pentru mediul local. Pe de altă parte, ar fi frumos ca într-un an să constatăm că bună parte din semnalele date de cercetarea de piaţă în baza căreia se aleg temele Business Days şi-au găsit ameliorare”, a adăugat Dan Berinde.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)