PNL Iaşi: Cei de la PSD au pecetluit azi soarta transportului public local prin ratarea finanţării europene

«În şedinţa de astăzi a Consiliului Local grupul PSD în frunte cu viceprimarii au respins propunerea PNL Iaşi de a prelungi contractul de delegare de gestiune a serviciului de transport public de călători pentru o perioadă de maxim 2 ani, a.î. să se poată pregăti delegarea serviciului în baza Regulamentului 1370/2007 al Parlamentului European în interiorul exerciţiului financiar 2014-2020.

„Prin această decizie PSD alege să-i protejeze pe cei responsabili de falimentul RATP de furia creditorilor sacrificând oportunitatea istorică de a moderniza serviciul de transport public de călători din fonduri nerambursabile. Această decizie este una iresponsabilă faţă de cetăţenii Municipiului Iaşi şi trebuie să conducă la demisia tuturor celor care au contribuit la această situaţie.

Ca ultim efort de salvare a ceea ce se mai poate salva grupul consilierilor PNL evaluează atacarea acestei decizii în contencios administrativ şi declanşarea unei ample dezbateri publice cu ieşenii şi cu specialiştii în acest domeniu”, a declarat Marius Dangă, liderului grupului de consilieri PNL»

SURSA: Departamentul de comunicare al PNL Iaşi

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)