Dumitru Oprea: «După ani de promisiuni zgomotoase, guvernarea PSD vine cu realitatea: nu oferă nimic oraşului. Zero perspective, zero speranţe»

«Încetul cu încetul, adevărata politică a PSD se dezvăluie pentru toţi ieşenii, dacă mai erau unii care încă mai credeau că socialiştii lui Nichita vor binele oraşului. Aşa că, autostrada spre Târgu Mureş nici in 2025 nu se mai face, drumul Târgu Frumos – Botoşani a fost abandonat pentru alţi mulţi ani de acum încolo, iar aeroportul s-a ales cu o finanţare ridicolă.

Aici a dus propaganda PSD. După ani de promisiuni zgomotoase, guvernarea vine cu realitatea: nu oferă NIMIC oraşului. Doar zero perspective, zero speranţe. Ne lasă, în schimb, aceeaşi eternă reţea de activişti flămânzi, împânzită în toate instituţiile locale. Un clan structurat, care-şi dispută, cu sălbăticie, dreptul de a stoarce tot ce a mai rămas de stors.

Aşadar, farsa trebuie să se oprească. Pentru Iaşi, acum este mai clar ca niciodată: în loc de infrastructură reală, PSD ne va oferi la nesfârşit doar o infrastructură de partid. Ca urmare, avem de ales între ele».

SURSA: Dumitru Oprea, co-preşedinte PNL Iaşi, facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)