Gabriel Surdu, atac dur la colegul său din PSD Cătălin Bulgariu: «O trompeţică. Oameni care se trezesc vorbind şi trăiesc din ceea ce câştigă de la stat ar trebui să aibă un pic de bun simţ»

Scandalul iscat în jurul lui Tudor Vericeanu, arhitectul şef al Primăriei, stârneşte mare zâzanie în PSD Iasi. Dupa ce consilierul local social-democrat Cătălin Bulgariu i-a cerut arhitectului-şef demisia pe motiv că acesta nu s-a implicat în realizarea planului urbanistic general, iar oraşul riscă să se blocheze, naşul de cununie al lui Vericeanu iese la atac.

Viceprimarul PSD Gabriel Surdu l-a acuzat astăzi pe mai tânărul său coleg de partid şi Consiliu Local că se trezeşte vorbind şi că nu are bun simţ. Contactat telefonic de TeleM, Cătălin Bulgariu a refuzat să comenteze situaţia.

“Eu ştiu că dumneavoastră aţi  văzut o trompeţică de ştiri de pe aici si care face intervenţii în consiliu. Haideţi să ne întoarcem  la lucruri seriose. Oameni care se trezesc  vorbind şi trăiesc din ceea ce câştigă de la  stat ar trebui să aibă un pic de bun simţ şi după aceea să se apuce de afirmaţii referitoare la persoane publice. Mă refer la felul în care a fost  transmisă informaţia respectivă de un  consilier local la un anumit moment dat, ceea ce este un lucru foarte urât, mai ales că se pretinde a face parte din acelaşi partid, în  care suntem deocamdată cu toţii”, a declarat Gabriel Surdu, potrivit TeleM.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Gabriel Surdu, atac dur la colegul său din PSD Cătălin Bulgariu: «O trompeţică. Oameni care se trezesc vorbind şi trăiesc din ceea ce câştigă de la stat ar trebui să aibă un pic de bun simţ»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)