Marius Dangă: Ieşenii nu mai au încredere în Poliţia Locală. E nevoie de moment zero, dar pare că PSD are ceva de ascuns

Co-preşedintele PNL pe municipiu Marius Dangă a reamintit azi, într-o conferinţă de presă, că liberalii au cerut în Consiliul Local înfiinţarea unei comisii care să analizeze activitatea Poliţiei Locale, dar că PSD n-a dorit acest lucru, pe motiv că ar avea ceva de ascuns.

„Comisia juridică din CL s-a întrunit de vreo patru ori de atunci, dar n-a discutat acest lucru. De asemenea, comisia de ordine publică nu s-a întâlnit măcar o dată de la acea şedinţă de CL. Până una-alta, aflam prejudiciul din dosarul lui Nichita: 50.000 de euro. Nu e de ici-colo o asemenea sumă. CL ar trebui să se constituie parte civilă în dosar pentru recuperarea banilor”, a spus Marius Dangă.

Liberalul a mai precizat că ieşenii nu mai au încredere în Poliţia Locală şi că e nevoie de un moment zero.

„E ceva de ascuns aici, de asta PSD nici n-a dorit înfiinţarea comisiei de verificare a Poliţiei Locale”, a mai spus Dangă.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Marius Dangă: Ieşenii nu mai au încredere în Poliţia Locală. E nevoie de moment zero, dar pare că PSD are ceva de ascuns”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)