Care au fost primele vorbe ale lui Chirica după ce s-a aflat că Nichita a primit arestare pe 30 de zile: Îmi pare rău că nu pot cânta, trebuie să ne înveselim mai mult

Vestea că Gheorghe Nichita a primit mandat de arestare pentru 30 de zile a picat în jurul orei 18.00, taman la ora la care începea evenimentul Camerei de Comerţ cu premierea oamenilor de afaceri din Iaşi. Ştirea s-a răspândit rapid printre zecile de participanţi la reuniune, cei prezenţi comentând de zor informaţia căzută taman la începutul evenimentului.

Printre cei care au venit la acţiunea CCR Iaşi s-a numărat şi vicele cu atribuţii de primar Mihai Chirica, acesta lăsând asistenţa cu gura căscată.

În cuvântul său, rostit cam la oră după începerea reuniunii, Chirica le-a cerut oamenilor de afaceri ieşeni să fie mai veseli, ba chiar a precizat că îi pare rău că nu poate cânta.

„Îmi pare rău că nu pot cânta, trebuie să ne înveselim mai mult”, a spus Mihai Chirica, vorbele sale stârnind rumoare în sală.

Pe de altă parte, Chirica a afirmat că Iaşul nu poate să crească fără un mediu de afaceri puternic, dar nu a scos un cuvânt despre autostradă, deşi este şi vicepreşedinte al partidului de guvernământ.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Care au fost primele vorbe ale lui Chirica după ce s-a aflat că Nichita a primit arestare pe 30 de zile: Îmi pare rău că nu pot cânta, trebuie să ne înveselim mai mult”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)