Cei de la Antena3 îl desfiinţează pe Nichita. Radu Tudor: «Ceva de balamuc. Omul ăsta are o predispoziţie pentru abuz. Du-te nene, că ne-am săturat!»

„Sunt uimit, fascinat de personajul acesta, Nichita. Personajul asta care, inteleg ca e primar de Iasi si mare lider PSD, unul dintre scandalurile a fost că a ras 100 de tei din zona istorica a Iasului. Am zis, ăsta care taie teii lui Eminescu, sigur n-are toate ţiglele pe casa! Nu se poate asa ceva! Totusi, vorbim de un mare simbol national. A taiat teiul lui Eminescu si a pus salcam japonez?”, a spus jurnalistul Radu Tudor, într-o emisiune la Antena3.

„Eu spun ce am auzit de personaj, că mi se pare plecat de acasa. Am inteles ca avut niste contracte de asfaltari de vreo 3-4- milioane euro, ca a ras toate bulevardele si ca a lasat niste gropi. Apoi vad povestea asta cu amanta. Folosea Politia Locală sa supravegheze, sa terorizeze amanta, că el voia si aia nu voia. Ceva de balamuc! Omul in mod evident are o predispozitie catre abuz, catre comportament care nu corespunde niciunei minime norme romanesti. Acum il vad in povestea asta cu 10 % . Câte lucruri trebuie sa iasa la iveala ca un individ din asta sa se dea la o parte?”, s-a întrebat jurnalistul.

Pe de altă parte, Radu Tudor a declarat că nu înţelege de ce Nichita mai este susţinut de PSD în ciuda lucrurilor în care este implicat: „Exista indivizi din partide care sunt osificati in scaune, au luat forma scaunului si cand ii vezi asa umbla pe strada, de 8 ani, de 10 ani primar, dar mai du-te nene si lasa-ne in pace ca ne-am saturat! Oameni de genul asta se pot preta la orice”

„Sunt foarte multi ticniti in functii importante in statul roman! Eu sunt indignat de faptul ca de 4 ani de zile trateaza orasul ala ca pe dormitorul lui”, a mai spus Radu Tudor.

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Cei de la Antena3 îl desfiinţează pe Nichita. Radu Tudor: «Ceva de balamuc. Omul ăsta are o predispoziţie pentru abuz. Du-te nene, că ne-am săturat!»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)