Deputatul PSD de Iaşi Sorin Iacoban preia pe facebook mizerii naţionaliste: «Iohannis, cetăţean german! Cioloş, cetăţean francez! Kovesi, cetăţean american? Încotro, România?»

După ce în campania pentru prezidenţiale s-a remarcat cu poza lui Iohannis cu zvastica pe frunte, deputatul PSD Sorin Iacoban recidivează. El a preluat pe facebook un articol apărut pe un site obscur, de care n-a auzit nimeni, cu un titlu ce aminteşte de PRM.

Articolul are titlul: «Iohannis, cetăţean german! Cioloş, cetăţean francez! Kovesi, cetăţean american? încotro, România?»

„Ce fel de Romanie mai este atunci aceea in care principalii piloni de la baza statului roman, presedintele tarii, primul ministru si sefii institutiilor de forta detin si alte cetatenii in afara de cea a statului roman? O asemenea ipoteza nu doar ca incalca flagrant Constitutia Romaniei, atat de mult calcata in picioare si terfelita in ultima vreme, dar arunca si o umbra de indoiala mai mult decat intemeiata asupra celor care alearga dupa cetatenii straine”, se arată în articolul cu pricina.

Deputatul PSD este taxat în comentariile apărute la postarea sa:

• Hmmmm,cat puteti sa dezinformaţi … si voi politicienii hoţi de meserie….

• Intoxicare! .. “glasul”, “fluierul”… cunoastem!

UPDATE: Cele doua comentarii au fost sterse rapid de catre deputatul Iacoban

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Deputatul PSD de Iaşi Sorin Iacoban preia pe facebook mizerii naţionaliste: «Iohannis, cetăţean german! Cioloş, cetăţean francez! Kovesi, cetăţean american? Încotro, România?»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)