Ce a comentat un ieşean la Chirica pe FB, după ce edilul s-a lăudat cu pasajul Băncilă: «În locul vostru, aş tăcea mâlc. Sunt 26 de ani de stagnare economică pentru un Iaşi care trebuia să se dezvolte vertiginos»

Viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica are câteva postări pe FB în ultimele zile pe tema deschiderii pasajului Octav Băncilă.

Un ieşean, Lucian Pavel scrie un comentariu la o postare a lui Chirica, în care taxează faptul că pasajul se face abia la 26 de ani după Revoluţie, timp în care Iaşul a stagnat.

«Eu să fiu în locul vostru, al pesedeilor, aş tăcea mâlc de ruşine că am avut puterea 26 de ani în judeţ şi municipiu şi nu am reuşit să fac pentru locuitorii din Dacia şi Alexandru decât un amărât de pod îngust peste o linie de tren. 26 de ani de nervi în trafic, carburant irosit pentru a ocoli jumătate de oraş pentru a merge la serviciu sau duce copiii la şcoală în Copou. 26 de ani de stagnare economică pentru un Iaşi care trebuia să se dezvolte vertiginos pe şesul Bahluiului. Să vedem în câte decenii se va mai construi un pod peste Bahlui, zona de agrement şi sport preconizată lângă Cicoarei şi toate celelalte obiective trecute în PUG. Punem pariuri de la 30-40 de ani în sus?»

Administratie

Comentarii

2 comentarii to “Ce a comentat un ieşean la Chirica pe FB, după ce edilul s-a lăudat cu pasajul Băncilă: «În locul vostru, aş tăcea mâlc. Sunt 26 de ani de stagnare economică pentru un Iaşi care trebuia să se dezvolte vertiginos»”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)