Cum îşi face Chirica propagandă din bani publici. Bannere şi afişe cu «Un an nou. Un nou început» au împânzit oraşul. Surpriză: «Un nou început» a fost şi sloganul cu care Chirica a candidat la şefia PSD Iaşi

Mihai Chirica profită de sărbătorile sfârşitului de an pentru a-şi face campanie electorală. În oraş au apărut bannere ale Primăriei cu mesajul «La mulţi ani. Un nou an. Un nou început», de parcă Palatul Roznovanu ar fi condus de oameni aterizaţi de doar câteva zile în administraţie.

Nu sunt doar bannere, ci şi afişe cu acelaşi mesaj, care anunţă Revelionul în stradă. Inclusiv afişul pus pe pagina de facebook a Primăriei, cu numele trupelor care vor concerta de Revelion, contine mesajul care se regăseşte şi pe bannerele din principalele puncte ale oraşului.

Ca lucrurile să fie clare, sloganul «Un nou început» a fost folosit de acelaşi Chirica şi în toamnă, când a intrat în cursa pentru şefia filialei municipale a PSD Iaşi. Sloganul său de atunci era «PSD Iaşi, un nou început» (vezi şi articolul din 7 septembrie din Ziarul de Iaşi).

Nu este exclus ca povestea cu noul început la Primărie să se repete şi în campania electorală pentru locale din primavara viitoare. Mai ales că în mintea alegătorilor, sloganul «Un nou început» se va fixa în aceste zile, prin materialele care se regăsesc din belşug pe străzile Iaşului. Problema nu consta in simplitatea mesajului, ci faptul că banii ieşenilor sunt folosiţi pentru campania electorală a lui Mihai Chirica.

Cât despre minciuna cu noul început a omului care e pion principal în Primărie de mai bine de 10 ani, vom discuta pe îndelete după ce vom servi sarmalele şi după ce „tinerii” artişti de la BZN se vor întoarce în  Olanda bucuroşi că un oraş din estul Europei e atât de darnic de Revelion cu trupele prăfuite.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cum îşi face Chirica propagandă din bani publici. Bannere şi afişe cu «Un an nou. Un nou început» au împânzit oraşul. Surpriză: «Un nou început» a fost şi sloganul cu care Chirica a candidat la şefia PSD Iaşi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)