Liderul PNL Alina Gorghiu: De 12 ani, Chirica îi ţine isonul lui Nichita, n-a făcut decât să vină cu un aer toxic pentru administraţia ieşeană

Liberalii au intrat în campanie electorală, lucru recunoscut de şefii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Cei doi şefi naţionali PNL l-au lăudat pe Marius Bodea, însă au lansat critici la adresa lui Chirica.

„Sper că echipa de la PNL Iaşi va demonstra că rezultatul de la prezidenţiale n-a fost întâmplător. Atunci ieşenii au ales un anume profil de candidat, pe care îl are şi Marius Bodea. Nu degeaba i-am spus atunci la lansare «Micul Iohannis», pentru că eu chiar cred că este cel mai potrivit să candideze pentru această funcţie. Contracandidatul său, care din păcate de 12 ani îi ţine isonul lui Nichita, n-a făcut nimic altceva decât să vină cu un aer toxic pentru tot ce înseamnă administraţie locală”, a spus Gorghiu.

Ea a afirmat că în ultima perioadă, Iaşul a fost izolat, nu au existat investiţii, iar sub administraţia PSD s-a pierdut şi competiţia pentru capitala culturală europeană.

„Când Iaşul a ieşit din cursă, unda de şoc a ajuns rapid şi în Bucureşti şi ne întrebăm de ce n-a fost o proritate pentru tandemul Nichita-Chirica aceste proiect”, a mai spus Alina Gorghiu.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Liderul PNL Alina Gorghiu: De 12 ani, Chirica îi ţine isonul lui Nichita, n-a făcut decât să vină cu un aer toxic pentru administraţia ieşeană”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)