Protest sâmbătă la Iaşi pentru susţinerea familiei Bodnariu. Acţiunea este organizată de Colegiul Wurmbrand

«Colegiul „Richard Wurmbrand” organizează, împreună cu bisericile evanghelice din Iaşi, o acţiune de solidaritate, protest şi mărturie publică a valorilor familiei creştine, sâmbătă, 30 ianuarie 2016, între orele 11:00 – 13:00, pe traseul Piaţa Unirii – Palatul Culturii.

Cu această ocazie, adresăm tuturor românilor, indiferent de naţionalitate sau religie, invitaţia de a fi solidari cu noi în acest demers. Scopurile acţiunii:

1. Prin această acţiune vrem să arătăm solidaritatea noastră faţă de familiile de români cărora li s-au luat copiii de către organizaţia „Barnevernet” din Norvegia, pe baza unor abuzuri comise de către asistenţii sociali ai organizaţiei şi alţi funcţionari publici.
2. Cu ocazia acestui protest paşnic cerem autorităţilor române implicarea activă şi urgentă în vederea soluţionării favorabile a situaţiilor în care se află familiile despărţite abuziv de copiii lor. Suntem alături de familia Bodnariu şi ne exprimăm solidaritatea cu familiile care au experienţe similare.
3. Totodată, declarăm public credinţa noastră privind familia. Noi credem că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie. Copiii sunt parte a familiei şi, în educarea lor, părinţii au dreptul şi libertatea de a promova învăţătura creştină. Noi susţinem drepturile biblice ale familiei şi dreptul de a creşte copiii doar în cadrul familiei».

SURSA: Facebook, pagina care anunţa evenimentul

Diverse

Comentarii

Un comentariu to “Protest sâmbătă la Iaşi pentru susţinerea familiei Bodnariu. Acţiunea este organizată de Colegiul Wurmbrand”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)