PNL îi cere demisia lui Chirica, după acuzele edilului la adresa experţilor europeni: Trăieşte într-o lume paralelă, face Iaşul de râs

«Partidul Naţional Liberal îi cere demisia lui Mihai Chirica. Eşecul umilitor al necalificării Iaşului în finala mică pentru capitală europeană a culturii i se datorează întrutotul. Mai mult, dumnealui continuă să facă oraşul de râs printr-un comportmament patetic, provincial.

Explicaţiile d-lui Mihai Chirica privind eliminarea ruşinoasă a Iaşului din cursa pentru Capitală Europeană a Culturii în 2021 arată clar că dumnealui trăieşte într-o lume paralelă.

Acuzele de ”incompetenţă”, ”ilegalitate” şi ”subiectivism” la adresa experţilor europeni pun oraşul într-o lumină şi mai proastă în faţa lumii internaţionale. Cu astfel de atitudini provincialiste, Iaşul va rămâne mereu izolat.

Ţâfna ridicolă nu poate acoperi incompetenţa şi superficialitatea de care a dat dovadă în managementului acestui proiect vital pentru Iaşi.

Dosarul de candidatură a fost asumat explicit de către d-nul Mihai Chirica, fără ca vreun consilier să aibă acces la el.

Îi cerem ca măcar acum, în al 12-lea ceas, să publice sumele din banii publici cheltuiţi pentru acest proiect. Acest comportament patetic nu ţine loc de transparenţă».

SURSA: Comunicat PNL Iaşi

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)