Andrei Postolache candidează la Primărie. Pentru Iaşi a prezentat lista scurtă la CL şi are ca ţintă minim 10 consilieri

Liderul grupului de iniţiativă Pentru Iaşi Andrei Postolache candidează la Primărie, anunţul fiind făcut duminică, într-o conferinţă de presă.

Totodată, au fost prezentaţi patru dintre candidaţii Pentru Iaşi la Consiliul Local:

Dan Zaharia, economist, consultant de management

Mihai Lupu, avocat, cercetător ştiinţific la Academia Română

Sînziana Bălţătescu, economist, lector la Universitatea Al.I. Cuza

Claudiu Florea, specialist în marketing, membru fondator al Fundaţiei Comunitare.

Restul candidaţilor pentru CL Iasi vor fi anunţaţi în perioada următoare. Nu a fost stabilită încă ordinea pe listă.

Totodată, a fost anunţat unul dintre candidaţii pentru CL Bârnova: George Ţăranu, profesor la Universitatea Tehnică.

Pentru Iaşi n-a primit încă botezul juridic, Andrei Postolache susţinând că speră ca la începutul lunii martie Tribunalul Bucureşti să se pronunţe în acest sens.

„Iaşul nu e bine, PSD şi PNL s-au aliat şi au împărţit oraşul între ei. 10 autobuze noi, asta e viziunea administraţiei la 26 de ani de la revoluţie. Avem de recuperat un decalaj masiv faţă de alte oraşe”, a spus Andrei Postolache.

Întrebat cum îi caracterizează pe Mihai Chirica şi Marius Bodea, Postolache a răspuns: „Chirica a fost parte din sistem. Încearcă să se prezinte publicului ca omul nou, dar el e urmaşul lui Nichita. Pe Bodea nu-l cunosc foarte bine, aşa că nu mă por pronunţa”.

Cât priveşte alegerile locale, Postolache a spus că ţinta Pentru Iaşi este câştigarea Primăriei şi a unui număr de 10-12 consilieri locali. Asta înseamnă un scor de cel puţin 30 la sută.

„Vom avea o organizare mai bună decât s-ar putea crede”, a spus Postolache, candidatul formaţiunii la Primărie.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Andrei Postolache candidează la Primărie. Pentru Iaşi a prezentat lista scurtă la CL şi are ca ţintă minim 10 consilieri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)