Mişcarea Populară şi-a stabilit candidaţii la primărie în peste jumătate din localităţile din judeţul Iaşi. Cine intră în luptă la Iaşi, Paşcani, Tg Frumos, Podu Iloaiei şi Hârlău

Mişcarea Populară a validat candidaturile la funcţia de primar în 53 din cele 98 de localităţi ale judeţului. La Primăria Iaşi va candida deputatul Petru Movilă. La Paşcani se va bate Sorin Olariu, la Podu Iloaiei Constantin Tcaciuc, iar la Hârlău Mihai Ursache, cu toţii întreprinzători privaţi.

La Tg Frumos candidatul MP la primărie este medicul Mihai Lupuleasa.

„Din păcate, din cauza pactului de acum trei ani dintre PNL şi PSD, cu concursul celor de la ALDE si UNPR, cel mai probabil vom avea alegeri dintr-un singur tur. Asta înseamnă că vom putea avea primari aleşi şi cu 15 la sută din cei prezenţi la vot, fără nici un prag electoral minim. Totodata, preşedinţii de consilii judetene vor ocupa nişte funcţii instabile, bazate pe un troc politic. Imediat ce nu vor răspunde politic solicitărilor din CJ, aceştia vor rămâne fără susţinere, ceea ce va duce la schimbarea lor. Acest fenomen va duce la o instabilitate puternică la nivelul consiliilor judeţene din ţară, dar mai ales de la Iaşi”, afirmă liderul MP Iaşi, Petru Movilă.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Mişcarea Populară şi-a stabilit candidaţii la primărie în peste jumătate din localităţile din judeţul Iaşi. Cine intră în luptă la Iaşi, Paşcani, Tg Frumos, Podu Iloaiei şi Hârlău”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)